7 nikotinpåsar med smak av härliga bär

 

Oavsett om det är vår, sommar, höst eller vinter finns det en sak som är säker – smaken av bär är det bästa som finns. Utsökta blåbär, söta hallon, ljuvliga jordgubbar och syrliga björnbär är något av det bästa som finns på denna jord. Vi älskar allt som smakar bär, vare sig det är mat, dryck, godis eller som i det här fallet – nicotine pouches! Idag finns det mängder av nikotinpåsar i olika smaker, styrkor och storlekar som passar bra för alla olika tycken och smaker. Det finns garanterat något som passar alla och sortimentet erbjuder alla möjliga smaker, från söta bär till stark kaffe.

 

För er som, precis som vi, inte kan få nog av smaken av utsökta bär är det här artikeln att läsa! Vi har skapat en guide till de bästa smakerna på marknaden för er som älskar bär. Här nedanför kan ni läsa vår lista av de 7 absolut bästa sorterna av nikotinpåsar som för tankarna till varma dagar i skogens bryn och ljuvliga bär.

 

Lyft Ruby Berry

 

Lyft Ruby Berry är den ultimata smaken för den som älskar jordgubbar och andra röda bär i en perfekt balanserad kombination. En mild variant med medelhög styrka, i en liten och nätt design som passar perfekt in under läppen. Den här smaken bara skriker sommar och den är en given favorit i vår väska!

 

77 Strawberry All White

 

För den som älskar jordgubbar kan vi gladeligen meddela att 77 har släppt en helt fantastisk smak som garanterat kommer att tillfredsställa alla cravings! 77 Strawberry All White kommer i olika styrkor, vilket innebär att det finns en sort som passar alla olika smaker.

 

LIPS Strawberry All White

 

Med en unik design på dosan och en oemotståndlig smak, är LIPS nya Strawberry All White en smaksensation att räkna med under sommarens varma dagar! Här snackar vi om en explosion av bär i munnen som passar perfekt för sena nätter på stranden eller klubben.

 

Swag Fresh Red Ultra Strong

 

För den som behöver en riktigt stark nikotinpåse är Swag Fresh Red Ultra Strong rätt val. En otroligt fräsch och god smak av jordgubbe och bär, tillsammans med den potenta styrkan som tar dig till nästa nivå. Inte för den klene, så mycket kan vi bara säga.

 

Nordic Spirit Berry Citrus

 

Kombinationen av röda bär och syrlig citrus är inte att leka med, det vet Nordic Spirit! Därför har de tagit fram sin nyhet Berry Citrus – en perfekt sommarsmak som kombinerar sötman från röda bär, med surheten från fräsch citrus. Den här smaken kommer att vara perfekt för såväl den första vårsolen, som sensommarens ljuvliga dagar.

 

Lyft Berry Frost Mellow Slim

 

Om man är på jakt efter en lite svagare nikotinpåse kan Lyft Berry Frost Mellow Slim vara rätt val! En liten och kompakt påse som knappt känns under läppen. Med en fräsch hint av mint, tillsammans med syrliga bär, tar den oss vidare på en smaksensation vi sent kommer att glömma. En perfekt variant för den som vill ha en lätt dos av nikotin – utan att kompromissa på den underbara smaken som är Berry Frost.

 

VELO Berry Frost All White

 

Ytterligare en variant av Berry Frost är VELO Berry Frost All White. En lätt och behaglig påse som passar perfekt in under läppen och bjuder på en smak av söta bär, i kombination av fräsch mint. Kommer i medelhög styrka och är perfekt för såväl de som vill ha en lättare nikotindos, som de som vill ha lite extra. En smak som gör sig bra under årets alla dagar och som för tankarna till söta blåbär i kombination med mild mint.